Nyheter med etiketten "Tekniska förvaltningen"

 • VA-arbete vid Knäckekärr

  En vattenläcka lagades på måndagsförmiddagen i Knäckekärrsområdet i norra delen av Trelleborgs tätort. Inga fastighetsägare har fått vattnet avstängt, men missfärgningar och grumligt vatten kan förekomma. Detta åtgärdas med att spola försiktigt.

 • Kortvarig vattenavstängning i Beddingestrand på måndag 19 juni

  Vattnet stängs av under ca 20 minuter i vissa delar av Beddingestrand på måndag 19 juni någongång mellan klockan 12 och 16. Avstängningen sker på grund av VA-arbete och berör Kantarellvägen 103-50, Smörsoppsvägen, Stensoppsvägen 6-12, campingen och golfklubben.

 • Vattenavstängning i Jordberga under torsdagen

  Tillfälliga vattenavstängningar i Jordberga med omnejd under torsdagsförmiddan 15 juni på grund av VA-arbete och flödesmätningar. När vattnet åter är i drift kan luft och missfärgningar förekomma i ledningen. Detta åtgärdas med att spola försiktigt.

 • Kort vattenavstängning på Kantarellvägen under torsdagen

  Vattnet stängs av under ca 30 minuter på Kantarellvägen i Beddingestrand under torsdagen, någon gång mellan klockan 10 och 16. Avstängningen sker på grund av VA-arbete. När vattnet åter är tillbaka kan luft och missfärgningar förekomma i ledningen. Detta åtgärdas med att spola försiktigt.

 • Vitaktigt grumligt vatten i Böste och Smyge

  VA-abonnenter i områdena kring Böste och Smyge hör av sig angående att vattnet ser vitt och grumligt ut. Detta beror på att det finns luft i ledningarna efter att VA-arbete utförts på en huvudledning. Luften bildar mikrobubblor i vattnet då det tappas upp och ger vattnet en grumligt vitaktig färg. Detta är helt ofarligt och vattnet kan drickas precis som vanligt.

 • Tillgängliga toaletter

  Ny toalett i Albäck. Från och med den 5 maj kommer en nyöppnad toalett på Stavstensvägen i anslutning till friluftsområdet Albäck att hållas öppen. Den är tillgänglig varje dag mellan 9.30-20.00 tillsvidare. Toaletterna på Dalabadet är öppna vid samma tider som de i Albäck.

 • Avbrott i vattenleveransen på måndag i Smygehuk

  På måndag 8 maj sker uppehåll i vattenleveransen i Smygehuk och för fastigheterna norr om hamnen. Avbrottet pågår mellan 08.00 och 16.00 då VA-avdelningen utför arbete på vattenhuvudledningen.

 • Akut vattenavstängning i Grönby

  Avbrott i vattenleveransen i Grönby, Norra Grönby och Grönalund på torsdagsförmiddagen med anledning av en vattenläcka på huvudledningen som måste lagas. Arbetet beräknas ta några timmar och vattnet sätts åter på under eftermiddagen.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 14 , Nästa