Nyheter med etiketten "Tekniska förvaltningen"

 • Vattenavstängning på Engelbrektsgatan dagtid onsdag och torsdag

  Revidering av tidigare meddelande: På onsdag 22 mars kommer uppehåll i vattenleveransen att ske mellan klockan 9.00 och 18.00 på Engelbrektsgatan. På grund av en trasig ventil har området under onsdagen utökats med ytterligare ett kvarter, nu även inklusive Odalvägen, Engelbrektsgatan 10 a-h och Sockenvägen 1-3.

 • Vattenavstängning 10 mars i Kattebäck

  Fredag 10 mars mellan 09.00 och 16.00 kommer avbrott i vattenleveransen ske på Kattebäcksvägen, Kruthusgatan, Farmgatan och Ståstorpsgatan.

 • Arbete på elljusspåret i Albäck

  Sysav arbetar på en del av motionsspåret i den norra delen av Albäck. Med detta kommer en del störningar att upplevas för dem som vistas där. Arbetet kommer att pågå under några veckor som en del av arbetet med återställning av tippen.

 • Vattenavstängning i Beddinge 8-9 februari

  VA-avdelningen utför VA-arbeten i Beddinge och vattnet kommer stundvis att vara stängt för boende i området intill f.d. restaurang Pärlan under den 8 och 9 februari.

 • Vattenavstängning Sjöviksvägen torsdag 2 februari

  Avbrott i vattenleveransen på Sjöviksvägen mellan Västra Ringvägen och Omvägen torsdag 2 februari mellan klockan 10.00 och 16.00. Orsaken är att VA-avdelningen utför arbete på vattenhuvudledningen.

 • Lågt vattentryck i Skegrie i januari

  För tillfället är vattentrycket lågt i en del hushåll i Skegrie och Tommarp. Detta beror på en trasig avstängningsventil som kommer att åtgärdas under dagen. Ikväll eller imorgon kommer det åter att vara normalt tryck.

 • Svårframkomligt runt Flaningen

  Med anledning av det höga vattenståndet under gårdagen är det svårt att ta sig runt Flaningen. Tekniska förvaltningen utför ingen åtgärd utan låter vattnet sjunka av sig själv.

 • Vattenläcka på Sjöfararevägen

  På grund av en vattenläcka är abonnenter boende på Sjöfararevägen utan vatten. Vattenläckan beräknas bli lagad under eftermiddagen måndagen 12 december. Vatten finns att hämta vid brandpost utanför Styrmansvägen 10.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 13 , Nästa