Nyheter med etiketten "Pressinformation"

 • Rekord i sommarjobb nära för TFF och Trelleborgs kommun

  Trelleborgs FF och Trelleborgs kommun har i år hittills säkrat 384 sommarjobb inom kommunen, förenings- och näringslivet för Trelleborgs ungdomar. Målet är satt till 400 platser – en historiskt hög siffra.

 • Europan-deltagare på besök i Trelleborg

  Under veckan som arkitekterna besökt Trelleborg har de utgått från ett tillfälligt kontor på brandstationen.

  Under veckan har tre unga arkitekter besökt Trelleborg. Syftet har varit att lära känna staden och dess atmosfär då de jobbar med förslag på hur Sjöstaden kan växa fram.

 • Fullsatt på föreläsning om stadsplanering

  Det var fullsatt när Trelleborgs kommun bjöd in till föreläsning med arkitekten Kristiaan Borret från Bryssel.

  Det var fullt till sista stolen när Trelleborgs kommun bjöd in till en föreläsning med arkitekten Kristiaan Borret som arbetar för att säkerställa arkitekturens kvalitet vid nya projekt i Bryssel.

 • Alternativ för ringväg och hamninfart klara

  Totalt finns tre alternativ på norra sträckan, tre mellan rättspsyk och väg 9 samt fyra för hamninfarten söder om väg 9.

  Konsulterna som under våren jobbat med att ta fram möjliga placeringar av en ringväg och östlig hamninfart kan nu presentera ett antal olika alternativ. I höst väntas kommunfullmäktige fatta beslut om vilket av alternativen som Kuststad 2025 ska arbeta vidare med.

 • Trelleborg vinnare av Guldlänken

  Trelleborg utsågs på onsdagen till vinnare av Guldlänken 2017. Kommunens representanter på plats för att ta emot priset, från vänster: Cecilia Leijon, förvaltningschef, Annikki Tinmark, förvaltningschef, Mikael Karlsson, enhetschef, Maria Staf, kvalitetsstrateg och Eleonore Schlyter, enhetschef.

  Kommunens digitaliseringsarbete prisades på konferensen Offentliga rummet i Sundsvall. Av de tre finalisterna utropades Trelleborg till årets vinnare av Guldlänken.

 • Klartecken för nya bostäder i östra Skegrie

  Det är fritt fram för att bygga 200 nya bostäder i östra Skegrie. Det står klart efter att Mark- och miljööverdomstolen beslutat att det inte finns skäl att ta upp grannarnas överklagan mot nya detaljplanen.

 • Smyg(e)start på söndag

  Sjörövarmange och Katta Pirat

  Trelleborgs kommun har påbörjat upprustningen av Skandinaviens sydligaste utpost – Smygehuk. För att berätta mer om vad som har hänt och kommer att hända vid denna plats som årligen besöks av hundratusentals människor, arrangeras Smygestart på söndag 21 maj klockan 13 till 15.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 23 , Nästa