Nyheter med etiketten "Pressinformation"

 • På väg!

  På onsdagen hade Vannhögsskolans elever en heldag om pengar, entrepenörskap och jobb genom projektet På väg!. Projektet som drivs av Transfer siktar mot att inspirera till studier, egna initiativ och entrepenörskap.

 • Lokala åkeri- och logistikföretag bjuds in till kreativa samtal

  Som en del i arbetet med projektet Kuststad 2025 ska Östra Industriområdet omvandlas och Trelleborg Business Centre etableras. En omvandling från dagens industriområde till ett område för framtidens transport- och logistikbransch.

 • Ett steg närmare en ny hamninfart

  Den 18 januari påbörjas utredningen som ska kartlägga förutsättningarna för de alternativa placeringarna av den nya östliga hamninfarten. Det är konsultföretaget Tyréns som ska utföra uppdraget.

 • Arkitekter ska rita framtidens Övre

  På det tidigare busstorget planeras för ny bebyggelse.

  Tre arkitektfirmor ska under början av 2017 rita förslag på hur Övre och Stadsparkskvarteren kan utvecklas i framtiden. Det är nästa steg i Trelleborgs kommuns arbete med att bebygga det tidigare busstorget.

 • Frågor och svar om maten på Östergården

  SVT:s inslag den 22 december om maten på Östergårdens äldreboende i Trelleborg har väckt starka reaktioner. Socialförvaltningen och serviceförvaltningen lämnade samma dag en kommentar på webbplatsen. Här belyser vi situationen ytterligare.

 • Med anledning av inslag om mat på Östergården

  SVT har i dag på nyheterna gjort ett reportage om den mat som serveras på äldreboendet Östergården. Eftersom många medborgare nu med rätta blivit upprörda över det som sägs vill vi här kommentera inslaget.

 • Nu tar näringslivsutskottet steget ut i näringslivet

  På måndag, den 19 december, börjar en ny fas för näringslivsarbetet i Trelleborgs kommun. Näringslivsutskottet tar steget ut ur Rådhuset och förlägger sina möten på företag runt om i kommunen.

 • Trelleborg - en tillväxtmotor

  Nu sällar sig Tillväxtverket till skaran som tror på Trelleborg som en stark kommun att räkna med i framtiden. Verket anslår nära två miljoner kronor för att utveckla Trelleborg som en pådrivande kraft i regionen. Också Region Skåne går in med pengar i samma projekt.

 • Trelleborg vill bygga landets bästa ridanläggning

  Om två år - i juletid 2018 – är målet att spaden ska sättas i jorden för det som ska bli Sveriges bästa ridanläggning. Kommunledningen och representanter för två av kommunens ridföreningar är överens om ambitionen att gemensamt skapa ett ridcenter i Trelleborg.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 19 , Nästa