Nyheter med etiketten "Nyhet"

 • Skolstart i Skegrie – som vanligt men ändå inte

  Emilia, Michelle, Oscar och Ville på första skoldagen som sjätteklassare.

  Skolstarten i Trelleborg såg ut som vanligt på många ställen i kommunen. Nervösa barn i förskoleklasserna på sin första skoldag, nya skolor för vissa och nya klasser för andra. För barnen i sjätte klass på Skegrie är det speciellt. Dom är första årskurs sex på Skegrie skola på 11 år.

 • Möt hösten i Albäckskogen med Vattenverkstaden

  Vattenverkstaden

  Lördag 16 september klockan 11-17 kan du håva i dammen, leta efter spår av djur, bygga en hinderbana, se magisk trolleri och mycket mer i Albäckskogen tillsammans med Vattenverkstaden!

 • Kick-on för bildningsförvaltningen

  Kick-on Bildningsförvaltningen 2017

  Runt 1400 medarbetare samlades på fredagsförmiddagen och fick lyssna på föreläsningar och mingla med sina kolleger. För tredje året i rad samlades alla medarbetare, andra gången inför terminsstart, för att kompetensutveckla och nätverka. Föreläsarna Jenny Åkerman, Martin Lackéus och Emma Pihl inspirerade med tänkvärda ord.

 • Prata med oss på Sveriges sydligaste motorträff

  Hur är det att bo i Trelleborgs kommun? Vad är bra och vad vill du ändra på? Torsdagen den 17 augusti klockan 17-19 har medborgarna chansen att möta ledande politiker och chefer för att säga sin mening.

 • Dags för allsång på Akka

  På torsdag, den 17 augusti, är det dags för den årliga allsången på träffpunkt Akka. Evenemanget drar igång klockan 14.

 • Lekplatsen i stadsparken öppnar igen

  Lekplatsen i stadsparken kommer att kunna öppnas redan under denna vecka. Entreprenören jobbar för fullt med att sätta upp skyddsplank, och kanske redan på torsdag så kan man åter leka på lekplatsen.

 • Varmt och skönt?

  Vattenglas

  Visst kan det vara skönt med lite värme, men blir det mycket varmt många dagar i följd finns det lite som du bör tänka på. Här följer några enkla råd och tips som kan hjälpa om sommarvärmen kommer.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 271 , Nästa