Nyheter med etiketten "Kuststad 2025"

 • Många frågor om ringväg och hamninfart

  Frågorna var många vid de olika stationerna när Kuststad 2025 bjöd in till informationsträff ringvägen och hamninfarten.

  Många tog chansen att säga sin mening om den planerade ringvägen och nya hamninfarten när stadsutvecklingsprojektet Kuststad 2025 i måndags bjöd in till informationsträff.

 • Europan-deltagare på besök i Trelleborg

  Under veckan som arkitekterna besökt Trelleborg har de utgått från ett tillfälligt kontor på brandstationen.

  Under veckan har tre unga arkitekter besökt Trelleborg. Syftet har varit att lära känna staden och dess atmosfär då de jobbar med förslag på hur Sjöstaden kan växa fram.

 • Fullsatt på föreläsning om stadsplanering

  Det var fullsatt när Trelleborgs kommun bjöd in till föreläsning med arkitekten Kristiaan Borret från Bryssel.

  Det var fullt till sista stolen när Trelleborgs kommun bjöd in till en föreläsning med arkitekten Kristiaan Borret som arbetar för att säkerställa arkitekturens kvalitet vid nya projekt i Bryssel.

 • Elevers framtidstolkningar ställs ut

  Elevers tolkning av den framtida Sjöstaden ställs ut i Kuststad 2025:s lokal hela sommaren.

  Vad ska finnas i Sjöstaden? Några Trelleborgselevers svar på den frågan visas upp i Kuststad 2025:s utställningslokal på Algatan 5.

 • Många nyfikna på framtidens Trelleborg

  Många ville ställa frågor när Kuststad 2025 hade öppet hus.

  När projektet Kuststad 2025 höll öppet hus under Trelleborgskalaset var det många som gjorde ett besök för att få svar på sina frågor om framtidens Trelleborg.

 • Alternativ för ringväg och hamninfart klara

  Totalt finns tre alternativ på norra sträckan, tre mellan rättspsyk och väg 9 samt fyra för hamninfarten söder om väg 9.

  Konsulterna som under våren jobbat med att ta fram möjliga placeringar av en ringväg och östlig hamninfart kan nu presentera ett antal olika alternativ. I höst väntas kommunfullmäktige fatta beslut om vilket av alternativen som Kuststad 2025 ska arbeta vidare med.

 • Kuststad i kommunfullmäktige

  Hamnen i Trelleborg

  Trelleborgs stora stadsomvandlingsprojekt, Kuststad 2025, står på agendan när kommunfullmäktige samlas till sitt majmöte i kväll, måndagen den 29 maj.

 • Många möten på mässa

  Trelleborgs kommuns monter på TFF:s näringslivsmässa 2017.

  Trelleborgs kommun fanns på plats när TFF i veckan i veckan ordnade sin årliga näringslivsmässa. Dessutom var det kommundirektör Fredrik Geijer som invigde mässan.

 • Landshövdingen på besök

  Landshövding Anneli Hulthén besöker Trelleborg på tisdagen för att på ort och ställe informera sig om planerna för Kuststad 2025 och kommunens arbete med integration och mottagning av nyanlända.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , Nästa