Nyheter med etiketten "Idrott "

 • Nu är årets sommarlovsprogram klart!

  Sommarlovskul med orientering

  Trelleborgs kommun arrangerar gratis sommarlovsaktiviteter till sommarlovslediga barn tillsammans med lokala ungdomsföreningar. Träffa nya kompisar, prova på både kultur och idrott och återkom sedan till föreningsverksamheten till hösten!

 • Fritidsbanken passar bollen vidare!

  Invigning av Fritidsbanken Trelleborg på Föreningarnas Hus

  Sveriges sydligaste Fritidsbank invigdes av fritidsnämndens ordförande Anna Nordstrandh med Öppet Hus, kändisautografer och insamlingstävling på Trelleborgskalaset!

 • Öppen hall på Stortorget

  På fredag kör vi Öppen hall utomhus. Du som är mellan 15 och 25 är välkommen till beachvolleyplanen på Stortorget där Trelleborg HBK är värd.

 • Rugby Tillsammans varje måndag och onsdag

  Rugby Tillsammans

  Integrationsprojekt Rugby Tillsammans är en del av fritidsnämndens satsning 2017. Pingvin Rugby Clubs klubbstuga är öppen varje måndag och onsdag från slutet av april till november klockan 14-17 för ungdomar i åldern 12-18 år.

 • Öppen hall med Trelleborg boxing academy

  Trelleborg boxing academy är värd för fredagens Öppen hall. Alla mellan 15 och 25  år är välkomna till Concordia nu på fredag klockan 20-24. Föreningen visar upp och lär ut sin verksamhet, men det finns alltid plats för fria aktiviteter.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , Nästa