Nyheter med etiketten "Driftinformation"

 • Klörupsvägen avstängd

  På grund av VA-arbeten så kommer Klörupsvägen mellan husnummer 26-44, delen mellan Rännevägen och Ishallsvägen, att vara avstängd för all fordonstrafik under tiden 27 mars klockan 07:00 – 26 april klockan 16:00.

 • Vattenavstängning på Engelbrektsgatan dagtid onsdag och torsdag

  Revidering av tidigare meddelande: På onsdag 22 mars kommer uppehåll i vattenleveransen att ske mellan klockan 9.00 och 18.00 på Engelbrektsgatan. På grund av en trasig ventil har området under onsdagen utökats med ytterligare ett kvarter, nu även inklusive Odalvägen, Engelbrektsgatan 10 a-h och Sockenvägen 1-3.

 • Vattenavstängning 10 mars i Kattebäck

  Fredag 10 mars mellan 09.00 och 16.00 kommer avbrott i vattenleveransen ske på Kattebäcksvägen, Kruthusgatan, Farmgatan och Ståstorpsgatan.

 • Arbete på elljusspåret i Albäck

  Sysav arbetar på en del av motionsspåret i den norra delen av Albäck. Med detta kommer en del störningar att upplevas för dem som vistas där. Arbetet kommer att pågå under några veckor som en del av arbetet med återställning av tippen.

 • Vattenläcka Tallvägen

  Tallvägen, sträckan norr om Pilevallskolan, är drabbad av vattenläcka. Då ledningen ligger mitt i körbanan leds trafiken förbi på den södra gång- och cykelvägen parallellt med gatan.

 • Meröppet stängt 12 februari

  Söndagen den 12 februari är både bibliotekets webbplats och Meröppet på Anderslövs bibliotek stängda p.g.a. bibliotekssystemunderhåll. Du kan varken reservera, låna om böcker eller komma in på Anderslövs bibliotek.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 35 , Nästa