Nyheter med etiketten "Driftinformation"

 • VA-arbete vid Knäckekärr

  En vattenläcka lagades på måndagsförmiddagen i Knäckekärrsområdet i norra delen av Trelleborgs tätort. Inga fastighetsägare har fått vattnet avstängt, men missfärgningar och grumligt vatten kan förekomma. Detta åtgärdas med att spola försiktigt.

 • Kortvarig vattenavstängning i Beddingestrand på måndag 19 juni

  Vattnet stängs av under ca 20 minuter i vissa delar av Beddingestrand på måndag 19 juni någongång mellan klockan 12 och 16. Avstängningen sker på grund av VA-arbete och berör Kantarellvägen 103-50, Smörsoppsvägen, Stensoppsvägen 6-12, campingen och golfklubben.

 • Vattenavstängning i Jordberga under torsdagen

  Tillfälliga vattenavstängningar i Jordberga med omnejd under torsdagsförmiddan 15 juni på grund av VA-arbete och flödesmätningar. När vattnet åter är i drift kan luft och missfärgningar förekomma i ledningen. Detta åtgärdas med att spola försiktigt.

 • Kort vattenavstängning på Kantarellvägen under torsdagen

  Vattnet stängs av under ca 30 minuter på Kantarellvägen i Beddingestrand under torsdagen, någon gång mellan klockan 10 och 16. Avstängningen sker på grund av VA-arbete. När vattnet åter är tillbaka kan luft och missfärgningar förekomma i ledningen. Detta åtgärdas med att spola försiktigt.

 • Strömavbrott Järnvägsgatan 5 a och b

  Det har blivit ett kabelfel på serviceledningen till Järnvägsgatan 5 a och b. Tekniker är på plats och reparation sker under dagen. De boende blir strömlösa under förmiddagen.

 • Kundtjänst stängd på tisdagsförmiddagen

  Kundtjänst har stängt för besök mellan klockan 8-10 på tisdagsförmiddagen. Men det går fortfarande bra att ringa på telefonnummer 0410-73 30 00.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 38 , Nästa