Nyheter med etiketten "Driftinformation"

 • Vattenläcka vid Klörupsvägen

  En vattenläcka har inträffat på Körupsvägen som främst drabbar de boende på Gula gården. Grävarbetena är i full gång och prognosen visar att de ska vara avslutade vid 14-tiden om allt går enligt planerna. En vattentank har ställts ut vid Konsumaffären mitt emot Söderslättshallen.

 • Akut vattenavstängning i Grönby

  Avbrott i vattenleveransen i Grönby, Norra Grönby och Grönalund på torsdagsförmiddagen med anledning av en vattenläcka på huvudledningen som måste lagas. Arbetet beräknas ta några timmar och vattnet sätts åter på under eftermiddagen.

 • Större vattenläcka i centrum

  En större vattenläcka har inträffat i centrala Trelleborg på långfredagens eftermiddag. De är vid Vikingagatan, och vattentillförseln kommer att stängas av från Valldammsgatan och österut till Vattenverket.

 • Planerat strömavbrott i Vemmerlöv

  Ett planerat strömavbrott görs idag den 5/4 kl. 09:30 – 13:00
  Berörda områden: Vemmerlövs Stationsväg, Vemmerlövs Kyrkoväg och Vemmerlövs Byaväg.

 • Vattenavstängning Granlunda 29 mars

  VA-avdelningen kommer onsdagen den 29 mars kl 14.30 att utföra ett akut arbete på vattenhuvudledningen i Granlunda vilket kommer att medföra avbrott i vattenleveransen i delar av Granlunda. Arbetet beräknas vara färdigt samma dag.

 • Klörupsvägen avstängd

  På grund av VA-arbeten så kommer Klörupsvägen mellan husnummer 26-44, delen mellan Rännevägen och Ishallsvägen, att vara avstängd för all fordonstrafik under tiden 27 mars klockan 07:00 – 26 april klockan 16:00.

 • Vattenavstängning på Engelbrektsgatan dagtid onsdag och torsdag

  Revidering av tidigare meddelande: På onsdag 22 mars kommer uppehåll i vattenleveransen att ske mellan klockan 9.00 och 18.00 på Engelbrektsgatan. På grund av en trasig ventil har området under onsdagen utökats med ytterligare ett kvarter, nu även inklusive Odalvägen, Engelbrektsgatan 10 a-h och Sockenvägen 1-3.

 • Vattenavstängning 10 mars i Kattebäck

  Fredag 10 mars mellan 09.00 och 16.00 kommer avbrott i vattenleveransen ske på Kattebäcksvägen, Kruthusgatan, Farmgatan och Ståstorpsgatan.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 36 , Nästa