Nyheter med etiketten "Barn"

 • Musikunderhållning med mera på Fagerängsdagen

  Fagerängsdagen

  Fredag 19 maj klockan 15 - 20 arrangeras traditionsenligt Fagerängsdagen på Syster Jennys väg. På programmet finns förutom dans och musik även bokbuss, fiskedamm, grillning, loppis och mycket mer! Gratis entré.

 • Sportlovskul i Trelleborg

  Sportlovsaktiviteter i Trelleborg

  Vad ska du göra på sportlovet? Välkommen till Albäcksskogen, Badhuset, Biblioteket, fritidsgårdar, föreningar, museet, Söderslättshallen och Trelleborgen för att prova på olika aktiviteter tillsammans med gamla och nya vänner!

 • Nu är årets sportlovsprogram klart!

  Sportlovsaktiviteter i Trelleborg

  Kultur- och fritidsförvaltningen arrangerar sportlovsaktiviteter till kommunens grundskoleelever varje år på sportlovet vecka 8. Välkomna till Badhuset, Biblioteket, fritidsgårdar, föreningar, museet, Söderslättshallen och Trelleborgen för att prova på olika aktiviteter!

 • Monsterverkstad på museet!

  Gör läskiga figurer och spela monsterteater på Trelleborgs museum.

  Kom till Trelleborgs Museum på höstlovet och skapa ditt eget Halloween-monster. Vi arbetar med gips och ståltråd som vi formar till läskiga figurer. Du kan också sätta upp en ruskig pjäs i vår dockteater. Spela gärna in din egen monster/spökfilm med mobilen.

 • Nu är årets höstlovsprogram klart!

  Höstlovskul på museet i Trelleborg

  Kultur- och fritidsförvaltningen arrangerar varje år höstlovsaktiviteter till kommunens grundskoleelever på höstlovet vecka 44. Höstlovsprogrammet skickas till alla skolor i Trelleborg i slutet av oktober.

 • Öppet Hus på Söderslättshallen

  Fotbollsträning med TFF och Kristian Haynes

  Måndag 27 juni klockan 13-16 har Söderslättshallen Öppet Hus - Föreningskul med gratis prova-på-aktiviteter för sommarlovslediga barn och ungdomar!

 • Fagerängsdagens tioårsjubileum

  Sjörövarmange och Katta Pirat

  Fredag 27 maj firar Fagerängsdagen tioårsjubileum på Backafalls fritidsgård med bland annat SjörövarMange och Katta Pirat, Andra Generationen och Dollar Bill.

 • Nu är årets sommarlovsprogram klart

  Träna som en viking på Trelleborgen

  Nu är årets sommarlovsprogram klart! Kultur- och fritidsförvaltningen arrangerar gratis sommarlovsaktiviteter till kommunens grundskoleelever tillsammans med lokala ungdomsföreningar. Träffa nya kompisar, prova på både kultur och idrott och återkom sedan till föreningsverksamheten till hösten!

 • Sportlovskul i Trelleborg!

  Skridskoåkning på sportlovet i Trelleborg

  Sportlovslediga barn och ungdomar är välkomna till Badhuset, Biblioteket, fritidsgårdar, föreningar, museum, Parken, Söderslättshallen och Trelleborgen för att prova på olika aktiviteter tillsammans med gamla och nya vänner!

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , Nästa