Nyheter med etiketten "Arbetsmarknadsförvaltningen"

 • Trelleborg till final i Guldlänken

  Först semifinal, nu final. Trelleborgs kommun är en av tre finalister som har chansen att ta hem utmärkelsen Guldlänken 2017.

 • Trelleborg fortsätter inspirera till nytänkande

  Politiker och tjänstepersoner från Örebro kommun besöker under måndagen Trelleborgs kommun och arbetsmarknadsförvaltningen. Förvaltningens arbete lockar många intresserade till kommunen – med dagens studiebesök inkluderat kan man räkna till 75 studiebesök och föreläsningar under 2016.

 • Kraftsamling startar unikt samarbete med Modulbetong

  Samarbete mellan industriföretaget Modulbetong och Trelleborgs kommun ska ge arbetslösa trelleborgare yrkeskompetens och möjlighet till jobb som betongarbetare. Med start 3 oktober startar en arbetsplatsförlagd utbildning. Vid årsskiftet är första kullen klar för anställning.

 • Trelleborgsmodell i seminarieform

  Cecilia Lejon, chef för arbetsmarknadsförvaltningen

  Myten om det hållbara samhället som aldrig brister, det är titeln på ett seminarium där Cecilia Lejon, chef för Arbetsmarknadsförvaltningen i Trelleborg, medverkar i dag.

 • Trelleborgs arbete seminarieämne

  Arbetsmarknadschefen i Trelleborgs kommun, Ola Johnsson, är en av talarna vid ett seminarium som behandlar migrationsfrågan på olika plan.

 • Trelleborgs flyktingarbete i fokus - Paneldebatt med minister och generaldirektör

  Under hösten 2015 anlände drygt 45 000 flyktingar till Sverige via Trelleborgs hamn – mer än hela kommunens befolkning. Av dessa var runt tio procent ensamkommande barn och unga, deras väl och ve blev Trelleborgs kommuns ansvar. Erfarenheterna från dessa omvälvande veckor redovisas dels i ett antal seminarier i Almedalen, dels i en skrift – 8 teser för ett bättre mottagande av nyanlända.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , Nästa