Nu tar näringslivsutskottet steget ut i näringslivet

Publicerad:

På måndag, den 19 december, börjar en ny fas för näringslivsarbetet i Trelleborgs kommun. Näringslivsutskottet tar steget ut ur Rådhuset och förlägger sina möten på företag runt om i kommunen.

Första företaget som får besök är Hotell Dannegården, Restaurang Strandgatan 32 by Dannegården samt Fastighetsbolag Ivholt AB.

- Företagsbesök är bra sätt för samtal mellan företrädare för näringslivet och kommunen. Vi får möjlighet att få insikt i olika företags villkor och branscher. De ger möjlighet till respons på det som är bra och vad vi kan utveckla, säger näringslivschef Ulf Bingsgård.

En gång i månaden kommer företag besökas av näringslivsutskottet. Mellan dessa besök kommer givetvis andra typer av företagskontakter och besök att genomföras. Under 2017 kommer följande företag besökas – Bergkvara buss AB i januari, Reppu Montage och Svets AB i februari, butiker i Valengallerian i mars, AM Rental AB i april, EA Installationer AB i maj, Prestando AB i juni samt KLS Ugglarps i september. Än är kvar att boka besök i oktober, november och december.

Näringslivsutskottet består av ordförande Bertil Larsson (SÖS), kommunalråd Torbjörn Karlsson (S), Mats Sjöslätt (C), Lars Mikkelä (M) och Henrik Silfverstolpe (L). Med p�� besöken finns näringslivschef och olika företrädare för förvaltningarna.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?