Nyheter

 • RockKalaset tar över Stadsparken

  Suicide by Tigers medverkar i Rockkalaset

  Det kommer att rocka rejält om Stadsparken lördagen den 3 juni. Som ett led i firandet av Trelleborgskalaset firas RockKalaset från eftermiddag till midnatt. En lång rad lokala band kommer att framträda på scenen.

 • Bilar i centrum också i år

  Bilutställning på Nationaldagen är tradition i Trelleborg

  Blänkande krom, glänsande lack och många minns du – det är numera en självklar del av Nationaldagsfirandet i Trelleborg. Trelleborg Motor Show har arrangerats av en grupp entusiaster i många år och lockar stora åskådarskaror.

 • Extra öppet – och fri entre!

  Johan Sandberg, av tidningen Elle utnämnd till årets fotograf 2015, ställer ut på Museet

  Glöm museets ordinarie öppettider! Trelleborgs Museum håller så klart öppet denna kalasmåndag, den 5.6, klockan 12 – 16, och med fri entré!

 • Salut för sommaren!

  Traditionsenligt avslutas året på Kulturskolan med en rejäl Sommarsalut. I år sammanfaller den med Trelleborgskalaset och äger rum lördagen den 3 juni.

 • Bästa förbättringen i Skåne

  Resultatet av Svenskt Näringslivs årliga enkät kring Företagsklimat i kommunerna har blivit offentlig. Trelleborgs kommun står för den största förbättringen i Skåne. Förra året hamnade Trelleborgs snitt på 2.71 och i år steg snittet till 3.12.

 • Dubbel invigning

  Det är inte bara den nya Järnvägsparken som ska invigas fredagen den 2 juni – också den nyrestaurerade gamla anrika SJ-portalen ska uppmärksammas.

 • Tiotal byar firade Byakalaset

  Kalasflaggan hissad under Byakalaset

  I det mest strålande försommarväder man kan tänka sig genomfördes Byakalaset på torsdagen. Ett tiotal byar deltog i rundan, som knöts samman med två bussturer.

 • Dags för Byakalaset!

  TrelleborgsKalaset grön logga.

  Under den stundande långhelgen – torsdag till söndag – finns det mängder med möjlighet att uppleva Trelleborgs utanför stadsgränsen. Byarådet som organiserar Trelleborgs många byaråd, rustar till Kalas runt om i hela kommunen.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 309 , Nästa