Nyheter

 • Sportlov på Trelleborgen!

  Fenrisulven.

  På sportlovet (vecka 8) kan du lyssna på spännande sagor i Långhuset på vikingagården. Du kan också mysa i cafeét, och varför inte passa på att spela Hnefatafl...

 • Lokala åkeri- och logistikföretag bjuds in till kreativa samtal

  Som en del i arbetet med projektet Kuststad 2025 ska Östra Industriområdet omvandlas och Trelleborg Business Centre etableras. En omvandling från dagens industriområde till ett område för framtidens transport- och logistikbransch.

 • Lill-Tarzan...

  Ur Lill-Tarzan.

  ...en skuggspelsföreställning för hela familjen. Spelas på Parken söndagen den 12 februari.

 • Nyinvigning av skateramp på Gasverket

  Nyinvigning av skateramp på Gasverket

  Den nyrenoverade skaterampen nyinvigdes fredag 13 januari av fritidsnämndens ordförande Anna Nordstrandh. Rampen har bland annat fått nytt ytskikt och nya säkerhetsdetaljer.

 • Trelleborg har aldrig varit större!

  I november fortsatte befolkningen att öka till nya rekordsiffran 43 867 invånare, en ökning med 46 personer under månaden. Det betyder att Trelleborg vuxit med hela 508 nya medborgare under januari-november 2016. Det är den femte största befolkningsökningen på femtio år!

 • Trelleborg satsar på Familjecentral

  Nu ser det ut som om också Trelleborg kommer att få en Familjecentral. Vid mötet i veckan beslöt kommunstyrelsen att låta socialnämnd och bildningsnämnd teckna avtal med Centrumkliniken och Barnmorskegruppen Öresund om att tillsammans starta och driva en Familjecentral.

 • Förseningar av skolbuss 3 - Väståkra

  På grund av bärgningar vid Stengården, mellan Alstad och Anderslöv, av andra fordon fick Skolbuss 3 som skulle hämta elever på Väståkra 14:25 förhinder.

 • Skolbuss körde av vägen

  Under onsdagseftermiddagen körde en av kommunens skolbussar av vägen på 101:an söder om Gärdslöv. Inga elever befann sig på bussen vid tillfället och busschauffören klarade sig utan skador.

 • Olivia får eget tåg

  Få trelleborgare har förunnats äran att få ett eget Pågatåg uppkallat efter sig, men nu ska Olivia Nordgren bli känd i hela Skåne som namn på ett lila tåg. Sedan tidigare har denna föregångskvinna fått ge namn åt en gata i Trelleborg.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 284 , Nästa