Trelleborgsgalan

Torsdagen den 16 november 2017 är det dags för årets Trelleborgsgala.

Trelleborgsgalan
Foto: http://www.trelleborg.se/ Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Trelleborgsgalan

Trelleborgsgalan är Trelleborgs kommuns egen glittrande gala där priser till framstående personer och organisationer inom bland annat näringsliv, kultur, idrott och samhällsbyggnad delas ut under festliga former. Galan produceras av kommunens medarbetare i samverkan med jurygrupperna som står för priserna som delas ut. Galan finansieras genom sponsor- och biljettintäkter.

Både näringsliv, föreningsliv och enskilda är varmt välkomna att delta under festkvällen.

Boka datumet redan nu!

Du är välkommen – både som gäst och som sponsor!

Trelleborgs kommun arrangerar galan i samarbete med Trelleborgs Allehanda, Swedbank och Näringslivet i Trelleborg.

 • Vem är årets nyföretagare i Trelleborg?

  I samband med Trelleborgsgalan kommer i år ett nytt pris delas ut. Trelleborgs kommun samarbetar med Nyföretagarcentrum Öresund för att premiera årets nyföretagare i Trelleborgs kommun. Vinnaren får sedan representera Trelleborg i den nationella finalen som hålls i Stockholm.

 • Hasse Kvinnaböske förgyller Trelleborgsgalan

  Det blir ingen mindre än Hasse Kvinnaböske Andersson som kommer att stå för en stor del av det musikaliska inslaget vid den elfte Trelleborgsgalan. Den 16 november är det åter dags att förvandla Söderslättshallen till en glittrande festsal.

 • Pristagare hyllades på Trelleborgsgalan

  10-årsjubileet av Trelleborgsgalan blev festligt och glittrande på alla sätt och det var många pristagare som fick sin stund i rampljuset på scenen i Söderslättshallen.

 • Wille Crafoord och Carling Family band på Trelleborgsgalan

  Wille Crafoord

  Gunhild Carling har i sista stund, av personliga skäl, tvingats lämna återbud till att medverka på Trelleborgsgalan 2016.

 • Tillgänglighet får eget pris

  För första gången kommer ett av priserna på Trelleborgsgalan ägnas tillgänglighet. Personer som på olika sätt arbetar för att förbättra tillgängligheten har nominerats till priset. Sanne Rubin, Per Persson och Bodil Källander heter de tre nominerade.

 • Konst, sång eller musik?

  En tjej och två killar är nominerade till Trelleborgs kommuns kulturstipendium 2016. Marcus Matt satsar på konsten, Vilma Davidsson på sången och Mattias Wiborn på musik. Priset delas ut på Trelleborgsgalan den 17 november.

 • Byalag, tuff-tuff eller folkfest?

  Landskap

  Nomineringarna till årets landsbygdsutvecklingspris spänner från öster till väster i kommunen. Skåre byalag ligger längst i sydväst, Lennart och Camilla Kristensson bor i Gärdslöv så långt i nordost man kan komma. Däremellan finns Berit Möllebäck i Klagstorp.

 • Is, gräs eller golv?

  Det är olika underlag som gäller för de tre föreningar som är nominerade till priset som Årets förening. Trelleborgs konståkningsklubb, FC Trelleborg och Trelleborg Judo är de tre kandidaterna till priset.

 • Vem blir Årets eldsjäl?

  Två män och en kvinna gör upp om titeln Årets eldsjäl 2016 som delas ut på Trelleborgsgalan den 17 november i Söderslättshallen. Deras verksamhetsområden är vitt skilda - rugby, konst och bowling.

 • Tre tävlar om hållbarhetspris

  Tre nominerade till årets Pris för hållbar samhällsbyggnad

  Kampen om årets pris för hållbar samhällsbyggnad står mellan två byggnader och en förening.

 • Årets kraftsamlare är nominerade!

  Reppu Svets & Montage AB, Trelleborg AB samt Autoteknik i Trelleborg AB. Det är namnen på de tre trelleborgsföretag som Arbetsmarknadsnämnden efter möte i går kväll valt att nominera till utmärkelsen Årets kraftsamlare 2016.

 • Vilket är Årets företag?

  Äpple

  Den frågan får sitt svar på Trelleborgsgalan den 17 november. Bland de tolv priskategorierna finns just Årets företag, där Näringslivsrådet nominerar och utser. I år står striden mellan Värlingegården , Sebro Maskin och Woody Bygghandel.

 • Trio gör upp om Idrottspriset

  SM-guld till Clara Egholm Hebsgaard och ponnyn Extrem

  Årets idrottsprestation – har den gjorts av en tyngdlyftare, simmare eller dressyrryttare? På kvällen den 17 november vet vi – då avslöjas vinnaren av Fritidsnämndens pris på den tionde Trelleborgsgalan.

 • De kan bli årets uppstickare

  Hönsinge hantverksbryggeri är en av de tre nominerade

  Det börjar dra ihop sig till Trelleborgsgalan, och just nu pågår arbetet med att vaska fram kandidater till de tolv prisen som delas ut den 17 november. I kategorin Årets Uppstickare finns ett byggföretag, en cykelhandlare och ett bryggeri. Det visar på bredden av näringslivet i Trelleborg…

 • Carling Family förgyller Trelleborgsgalan

  Huvudartist: Gunhild Carling & Family Gästartister: Fredrik Kronkvist och Miriam Aida

  Det blir The Carling Family som kommer att förgylla den tionde Trelleborgsgalan. Jubileumsfesten äger rum den 17 november, som vanligt i Söderslättshallen. Då kommer årets mest framgångsrika inom idrott, kultur, samhällsutveckling och näringsliv prisas. Biljetterna till galan börjar säljas idag 1 september.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?