Almedalen

Också i år kommer Trelleborgs kommun att delta i politikerveckan i Almedalen. Trelleborgs seminarium äger rum tisdagen den 4 juli och har titeln: När robotar sköter handläggningen ägnar sig kommunen åt medborgarna. Platsen är Specsrum 7 i Visby och seminariet äger rum mellan klockan 15 och 16.

 • Trelleborgsmiljonen på Almedalsveckan

  Startskottet på Trelleborgsmiljonen

  Kultur- och fritidschef Jörgen Flink kommer att delta på årets Almedalsvecka tillsammans med andra kommunala företrädare.

 • Trelleborgs jobb med nyanlända tema i Almedalen

  Trelleborgs metod att arbeta med nyanlända kommer att uppmärksammas i Almedalen. På tisdag i nästa vecka, 4 juli, kommer arbetsmarknadschefen Ola Johnsson att delta i ett seminarium som arrangeras av regeringens Delegation för unga och nyanlända till arbete, Dua.

 • Mer Trelleborg i Almedalen

  Cecilia Lejon, chef för Arbetsmarknadsförvaltningen i Trelleborg, kommer att tala om digitalisering vid flera tillfällen i Almedalen. Dels talar Cecilia vid Trelleborgs kommuns seminarium den 4 juli, dels ska hon medverka på HejDigitalt som i år har fokus på automatisering och robotisering.

 • Trelleborg åter på plats i Almedalen

  När robotar sköter handläggningen ägnar sig kommunen åt medborgana. Så är titeln på det seminarium som Trelleborgs kommun kommer att hålla i Almedalen i Visby i år. Tisdagen 4 juli blir Trelleborgs dag i vimlet i den gamla Hansastaden, och ämnena för dagen är digitalisering och infrastruktur.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?